ceturtdiena, 2008. gada 17. janvāris

Tramplīns

. . .

Vakar treniņu izlēmu skriet gar šosejas malu, lai vairītos no ledus, un skrējiens izdevās ļoti labs, jutos arī gana labi, katrā ziņā solis bija raits un vienīgā problēma aplī "Mājas-Turkalnes šoseja-vecā Maskavas šoseja-pa Tīnūžu ceļu atpakaļ uz mājām" radās atceļā uz Tīnūžu ceļa, kur pretī pūta baigi stiprs vējš, to gan it kā biju paredzējis. Taču treniņa lielākai atklājums bija vēl esot Ogrē, kur vienas privātmājas pagalmā pašā meža malā pamanīju, kādu interesantu būvi, kas ļoti atgādināja tramplīnu, pa kādu ziemā notiek tramplīnlēkšanas sacensības. Protams, krietni mazāks izmēros kā rāda pa TV, taču vai tas nozīmē, ka Ogrē kāds gatavojas trenēties šajā sporta veidā?

Šodienas treniņš bija pilnīgi pretējs..jutos diezgan štruntīgi, noskrēju tikai vienu krosa apli, kas bija pilnīgi ledains un devos mājup.

2 komentāri :

  1. Starp citu Renčik, uz tā tramplīna nesen notika pirmās tramplīnlēkšanas sacensības Latvijā, pēc 36 gadu pārtraukuma. Un tramplīna rekords ir 11m.

    AtbildētDzēst
  2. Šito pēc tā treniņa es arī noskaidroju, lai gan vēl joprojām garām skrienot nav skaidrs, kā viņi no tiem kokiem izvairās.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...