piektdiena, 2008. gada 25. aprīlis

Mazāk par 50

. . .

Mazāk par 50 dienām ir atlicis līdz lielajam Jukolas startam. Un nu arī beidzot esmu sagaidījis to brīdi, kad pieteikto komandu skaits ir pārsniedzis 1000. Tā kā līdz pieteikumu beigām vēl ir gana daudz laika, tad domāju, ka lai arī ne pārāk ievērojami, tomēr iepriekšējā gada pieteikto komandu skaits tiks pārsniegts un varbūt tiks līdz pat 1400, kā nekā 60. reize, kad notiks Jukolas stafete, kas ir visai iespaidīgs cipars. (Paskaitīju, ka Daugavas kauss šogad būs 10. reizi, tā ka mums vēl tāls ceļš ejams līdz Jukolas vecumam). Gatavošanās Jukolai kluba iekšienē rit pilnā sparā, joprojām domājam par iespējamajām variācijām komandas komplektācijā, un nu jau drīz arī būs jāuzskrien kāds treniņš vakarpusē ar lampu, lai nedaudz acis aprod tumsā karti skatīt.

Līdz Jukolai noteikti fiziskā sagatavotība būs labāka nekā tā ir šobrīd, bet par cik šonedēļ tādu īpaši nopietnu o-maču nav, tad sestdien ir doma aizbraukt uz Cēsīm un noskriet ikgadējo skrējienu "Cēsu pavasaris". Jānotestē, cik ātri šobrīd esmu spējīgs uzskriet ārpus meža, lai gan nekāda īpašā gatavošanās skrējienam nenotiek - tā teikt treniņu procesa sastāvdaļa.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...