sestdiena, 2008. gada 21. jūnijs

Pirmie soļi norvēģu mežā

. . .

Nu jau pamazām breistu šodienas garajai distancei, kas būs turpinājums vakardienas skrējienam Oslo apkārtnē. Šodien gan skrējiens notiekti būs gana ilgs, jo vakar savus 6,1km skrēju 52 minūtes, un šodien ir 15,7km. Organizatori gan vispār porgnozē ilgākus laikus nekā sākotnēji nolikumā, tāpēc uzvarētājiem šodien ap 1:45, un man vaajdzētu pacensties 2:10 iekļauties, galvenais netaisīt brīnumus ar orientēšanos.
Pirmajā dienā, kad atbraucām, lija diezgan stipri un nekāda dižā prieka bruakt un skriet modeli nebija, bet kartes dēļ bija vien tas jādara. Pēc modeļa jau bija skaidrs, ka distancē maksimāli jāizvariās no zaļās krāsas, jo kā tur iekšā tiek, tad laukā tikt ir 2x grūtāk. Skaidrs bija arī tas, ka sagaida krietni daudz klinšu.
Vakar vidējo distanci sāku diezgan labi, vismaz pašam tā likās, lai gan gan Edgaram, gan Mārtiņam tur zaudēju tik un tā. Visvairāk pārsteidza tas, ka kartē puse klinšu nav zīmētas vispār, taču vietām ir arī tā, ka no divām vienādām klintīm viena ir uzzīmēta, bet otra nav. Tad nu vietām tāda zīlēšana sanāk. Sākumā gan ar to tiku galā gluži labi, bet tad jau tuvojoties skatītāju punktam uztaisīju divas kļūdas, bet lielākā kļuda, kas arī pa daļai sabojāja visu pozitīvo iespaidu par distanci bija pirmspēdējais punkts, kur atstāju ap 2 minūtēm, lai gan sākumā likās, ka pat vairāk. Arī tur visas klintis uzzīmētas nebija. Galu galā tas eva 58.vietu, 14 minūtes aiz uzvarētāja. Kļūdās reāli kādas 5 minūtes, pārējais viss uz ātrumu, lai gan pašam likās, ka nemaz tik lēnu neskrēju. Vietumis gan diezgan prātīgi skrēju, lai precīzi paņemtu punktu, bet nu līdz cerētajam 40niekam pietrūka gana daudz, un jāmēģina būs šodien garajā distancē kaut dazās vietas pacelties. Viegli nebūs.
Online rezultāti joprojām O-Festivalen mājas lapā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...