svētdiena, 2008. gada 6. jūlijs

Garš un grūts

. . .

Šodien biju ielūgts uz garo treniņu Mārupē. Kopā ar Ivaru Valtasu un Andi Bruci īsi pirms divpadsmitiem sākām mūsu skrējienu pa Mārupes un Skultes apkārtni.
Tā kā Kāpas laikā beidzot nopirku POLARam elastīgo jostiņu, kuru kaut kad pagājušā gada pavasarī biju pazaudējis, kā rezultātā visu šo laiku skrēju bez jostas un pulsu šad un tad paskaitīju vien ar roku, tad šodien visu treniņu varēju vērot kāds tad pulss man tagad ir.
2 stundu un 23 minūšu laikā tika pievārēts nedaudz vairāk kā 31 kilometrs, un POLARs rāda, ka esmu patērējis nedaudz vairāk kā 1700 kcal. Pilnīgi iespējams, ka tik daudz enerģijas arī ir patērēts, jo šobrīd sajūtas ir tādas, it kā organisms būtu iztukšots pilnībā. Ja neskaita garo distanci Norvēģijā, kur cīnījos divarpus stundas, tad šis bija nākamais garākais treniņš un varētu teikt, ka jūlija treniņu periods ir iesākts ar vērienu.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...