trešdiena, 2008. gada 8. oktobris

Mērķi pamazām pildās

. . .

Pēc vakardienas salšanas parādē, kas aptuveni 45 minūšu ilgumā notika Alītas centrā, bijām jau sagatavojušies, ka šodien būs jāskrien siltajā veļā. Arī pa ceļam uz startu, kur braucām nepilnu stundu, lielāko ceļa daļu apkārt bija bieza migla, lai arī pulsktenis rādīja jau pusvienpadsmit. Tomēr ierodoties starta vietā, pļaviņā spīdēja saulīte, un tika nolemts, ka nekāda siltā veļa nav vajadzīga, kas kā izrādījās arī bija pareizā izvēle.
Šodiena distancē izdevās gandrīz pārpildīt savus iepriekš nospraustos mērķus (TOP40), jo 32.vieta ir ļoti labs rezultāts (nu vismaz salīdzinājumā ar to, ko šorīt gaidīju pirms starta), lai arī pirmajai vietai zaudēju nedaudz vairāk par 5 minūtēm. Kļūdās atstāju ap 2 minūtēm, lai gan, skatoties etapu laikus, var salasīt daudz vairāk.
Prieks, ka Daniels Hubmans, kurš nupat vinnēis Pasaules kausu palika kādas 10 vietas aiz manis. Laikam tomēr sezona par garu :)
Otra interesantā lieta bija dušas pēc finiša, jo mazgājāmies kārtīgās armijas dušās, kur tādā kā piekabē bija izvietotas tādas kā četras dušas "kabatas" ar rāvējslēdzējiem. Pat mūsu lielie komandas vadoņi ko tādu īsti nebija redzējuši iepriekš.
Rīt ir garā distance, kur tāpat kā šodien būs man ceturtā starta grupa, un būs jāpacenšas komandu vērtējumā pacelties uz 3.vietu, kurā summē kopā abu individuālo dienu 4 labākos rezultātus, jo vismaz pagaidām pēc maniem aprēķiniem esam ceturtie:

Russia 01:50:38
Switzerland 01:58:04
Norway 02:00:43
Latvia 02:02:30
Finland 02:03:33
France 02:06:19
Poland 02:06:48
Estonia 02:07:10
Lithuania 02:07:36

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...