trešdiena, 2009. gada 11. februāris

Traumas novērtējums

. . .

Vakar biju aizdevies pie fizioterapeita, lai apskata manas traumas nopietnību, jo, lai arī ar katru dienu kājas sajūtas uzlabojas, tomēr līdz galam vēl sāpes nav izzudušas. 
Tā nu gandrīz stundu tika veiktas dažādas manipulācijas, kā rezultātā saņēmu ziņu, ka visticamākais cēlonis ir bijusi mazā liela kaula nobīde potītes rajonā (blakus bildē var redzēt, kurš tad īsti ir tas kauls).
Tā kā kauls bija lejasdaļā nobīdījies, tas bija ietekmējis arī visus saistītos muskuļus un saites, un radīja sāpes arīceļ arajonā, un pat brīžiem sāpēja līdz pat iegurņa kaulam, kas arī fizioterapijas laikā tika "salabots" kā pienākas.
Saņēmu solījumu, ka tuvāko dienu laikā varēšu atsākt skriet. Bet tā kā sestdien startēšu Pļaviņās ziemas-o čempionātā, tad šobrīd tiek veikta nopietna gatavošanās aktīvi slēpojot. Ogres trase gan ir vietām diezgan nopietni apledojusi, kā rezultātā jau ir piedzīvoti vairāki lielāki kritieni, taču pagaidām tas nav mani atturējis no turpmākas slēpošanas. Vienīgi tagad jūtu, ka skriešanas laikā rokas diži daudz nav bijušas nodarbinātas, jo pēc gandrīz nedēļu ilgas slēpošanas tieši rokas ir visvairāk sagurušas. Domājams, ka pēc svētdienas stafetes slēpes likšu malā un centīšos atkal treniņos pārvietoties skriešus.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...