otrdiena, 2008. gada 5. augusts

Nakts priekšskrējieni

. . .

Ik pa laikam pirms kādiem lielākiem mačiem sapņos jau izskrienu distanci. Laikam jau neesmu tāds vienīgais, tomēr, lai arī it kā īpašu satraukumu par gaidāmo LČ nejūtu, taču arī vakar tika sapnī viens sprints izskriet. Laikam jau tas nozīmē, ka kaut kur zemapziņā kaut kāds neliels satraukums ir. Lai vai kā, šie nakts skrējieni vienmēr ir pilni ar visādām ķibelēm - vai nu nokavēju startu, vai arī distances laikā uzrodas citas aktivitātes svarīgākas par skriešanu.
Arī vakarnakt startēju savā sprintā, un tad pēc pārdesmit metriem atklāju, ka man ir V20 grupas karte. skrēju atpakaļ, taču kad jau biju atkal pie starta aptvēru, ka manai grupai ir tāda pat distance kā viņiem un tāpēc biju skrēji atpakaļ velti. Tālāko sapņa gaitu vairs īsti neatminos, taču šis moments gan palicis atmiņā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...