ceturtdiena, 2009. gada 13. augusts

Kaujas gatavībā

. . .

Nu vairs atlikušas pārdesmit minūtes līdz prombraukšanai uz Ungāriju. Vakar paņēmu brīvu no skriešanas, un šorīt īsajā treniņā sajūtas jau bija daudz labākas, nekā aizvakar stadionā. Arī kaujas svars - 66,5 kg, kā šodien rādīja svari, liecina, ka pēdējo nedēļu dažādo izēšanās pasākumu sekas ir pilnībā likvidētas.
Katrā ziņā fiziskā gatavība ir pilnīgi pietiekoša, lai minimālo programmu - tikt finālos, izpildītu. Tehnisko gatavību Ungārijas apvidiem šeit Latvijā ir bijis grūti pilnveidot, tāpēc nācās aprobežoties ar Ungārijas karšu pētīšanu un variantu analizēšanu. Bet par psiholoģisko un taktisko gatavību ir grūti ko teikt, tā bieži vien ir atkarīga no konkrētās dienas sajūtām.
Visu info par Pasaules čempionātu var atrast čempionāta mājas lapā www.woc2009.hu. Es mežā došos 17. augustā garās distances kvalifikācijā, 20. augustā - sprinta kvalifikācijā, un, ja būs izdevies tikt finālā (15 labākie no katra kvalifikācijas skrējiena tiek tālāk), tad 20. augusta vakarā startēšu sprinta finālā, savukārt 23. augustā - garās distances finālā. Laika prognozes sola temperatūras ap +30, kas nozīmē, ka mežā viegli nebūs ne tikai dēļ kalniem, bet arī dēļ lielā karstuma, taču visas grūtības ir pārvaramas, vajag tikai apņēmību.

1 komentārs :

  1. atklāsi noslēpumu?! - kā Tev tik apbrīnojami veiksmīgi izdevies atbrīvoties no vairāku nedeļu ilgās izēšanās sekām?
    gaidīsim Tavus padomus un ziņas par svara izmaiņām arī turpmāk!
    Tavas fanes:)

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...