svētdiena, 2009. gada 27. septembris

1:09:38

. . .

Divus gadus atpakaļ savu pirmo pusmaratonu beidzu ar rezultātu 1:16:28. Nu ir pagājuši gandrīz 2 gadi un toreiz sasniegtais rezultāts ir tapis labots gandrīz par 7 minūtēm - 1:09:38 ir mans rezultāts šodien skrietajā pusmaratonā Valmierā.

Pirms starta biju cerējis tuvoties stundai un 10 minūtēm, lai gan tādas īstas skaidrības par to, cik ātri varu skriet nebija. Vēl jo vairāk, salīdzinoši nogurdinošā iepriekšējā nedēļa Igaunijā lika domāt, ka varbūt visi spēki ir tikuši atstāti tur, tomēr, kā izrādījās, paskriet varu, un man par lielu prieku tika izcīnīta 2.vieta. Lai gan neiztika arī bez dažiem pārpratumiem (atkal uzzināju, ka enerģijas dzēriens ļoti kož acīs) un maksimāli piedzītām kājām (lūk ko nozīmē, ja uz asfalta uzkāpj tikai pāris reizes), tomēr  pozitīvās emocijas šodien bija pārsvarā.

Bet patiesībā vislielākais paldies jāsaka tiem, kas atbalstīja visas distances garumā - orientieristi gan trasē, gan gar trases malām bija ļoti daudz, un uzmundrinošie saucieni pašsajūtas un cīņasspara uzlabošanai bija tieši tas, kas vajadzīgs. Dzirdēt uzmundrinājumus no tiem skrējējiem, kuriem distancē paskrēju garām bija jo īpaši patīkami, jo viņiem atlika spēka ne tikai pašiem skriet, bet arī pateikt kādu labu vārdu. Un jo īpašs paldies maniem trim personīgajiem līdzjutējiem - par ūdeni distancē, par kāju atdzīvināšanu pēc finiša un atbalstīšanu no sākuma līdz pašam galam.

1 komentārs :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...