trešdiena, 2009. gada 16. septembris

Garā distance aizvadīta

. . .

Pirmā sacensību diena te, Igaunijā, ir garām un jāsaka, ka garā distance ir aizvadīta godam. Protams, ka bez kļūdām neiztika, it sevišķi neapmierināts esmu par aptuveni minūtes kļūdu uz pirmo punktu, bet patiesībā tā arī bija vienīgā nopietnā kļūda un kopumā ar savu veikumu esmu ļoti apmierināts. Kā nekā pēc pagājušā gada 45.vietas un 65.vietas vēl gadu iepriekš, 25.vieta šodien ir visai ievērojams kāpums, un Ieva jau smējās, ka, tā turpinot, nākamgad jābūt gandrizi vai medaļai.

Par šodienas distanci varu teikt, ka mežs bija visai pateicīgs manām prasmēm, jo mežs bija labi skrienams, distance gan bija diezgan kalnaina (kopā savācu 500m kāpumu), taču plānojums gan bija salīdzinoši vienkāršs, par ko liecina arī mans mazais kļūdu laiks, jo kopā ar pirmā punkta kļūdu, salasot visādus sīkumus, kļūdās atstājuv ien kādas trīs ar pusi minūtes. Vienīgā problēma distancē bija atdauzītās kājas - labo atsitu jau uz otro vai trešo punktu un tad tā ik pa brīdim vilka, it sevišķi kalnos skrienot, bet kreisās kājas ikru muskuli savilka kaut kur vēlāk, iespējams, arī to kaut kur atsitu. Jātzīst, ka pa ceļiem, kas distancē bija gana daudz, kājām attistīt gana lielu ātrumu gan īpašu problēmu nebija. Jāsaka gan paldies arī lietuvietim Donatas Mickus, kuru noķēru par minūti uzreiz aiz "puķītes" un tā visu atlikušo noskrejām kopā. Lielo vairumu gan noskrēju viņam pa priekšu, bet vismaz divatā ātrums bija lielāks.

Tad nu tagad jādakterē kājas, jātpūšas kā nākas, un piektdien vidējā distancē jāmauc atkal. Žēl tikai, ka mežs tur būs krietni zaļāks un īpaši ieskrieties nevarēs.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...