pirmdiena, 2009. gada 9. novembris

Korekcijas pasaules ranga jautājumā

. . .

Kāds no blociņa lasītājiem pēc pēdējā ieraksta par latviešu sportistu augstākajām vietām Pasaules rangā izteica vēlmi redzēt arī laiku, kad sportists šo augstāko vietu ieņēmis. Nedaudz pilnveidojot manas pašapgūtās programmēšanas iemaņas, tapa saraksts , kas iekļauj arī minēto datumu. Tad arī pamanīju, ka iepriekš publicētajā sarakstā ir ieviesusies neliela kļūda un no TOP30 bija ticis izlaists Zemgus Žagata, tāpēc minētajā ierakstā ir atjaunota vīriešu tabula, kā arī zemāk publicēju līdzvērtīgu sarakstu par Latvijas sportistēm.


2 komentāri :

  1. Veidojot sarakstu neesi ievērojis to, ka Una sarakstā parādās divas reizes. Ar veco un jauno uzvārdu.

    AtbildētDzēst
  2. Saraksts ir tapis automātiski, tāpēc neko koriģējis neesmu, taču ar meiteņu sarakstu vispār ir vairāk nepilnību kā ar puišiem - ne tikai tas, ka viņas precas un maina uzvārdus (līdzīgi kā ar Unu ir arī Mārītei Knētai), bet arī, piemēram, māsas Klemperes savulaik WR aprēķinātāji jauca vietām un visai bieži Agita tika pie Aijas punktiem.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...