ceturtdiena, 2009. gada 5. novembris

Sezonas rezumē #2 - Rencis pasaules vērtējumā

. . .

2009.gads no orientēšanās viedokļa ir sanācis ļoti labs, kaut vai tāpēc, ka Pasaules rangā kopš gada sākuma, kad biju 154.vietā sezonas vidū biju pakāpies pat līdz 88.vietai. Un marta sākumā manis paša veidotajā apkopojumā par Latvijas sportistu visu laiku augstākajām vietām Pasaules rangā esmu pacēlies no 17. uz 8.vietu, kā redzams atjaunotajā tabulā zemāk (ar zaļajām bultiņām esmu atzīmējis tos sportistus, kas savu augstāko vietu karjerā ir šogad uzlabojuši):


Un lai arī šobrīd esmu no TOP100 atkal izkritis un esmu 107.vietā, tomēr šīs sezonas sniegums būs papildus motivācija jauniem kāpumiem nākamajā gadā.

2 komentāri :

  1. Varbūt tabulu iespējams papildināt ar gadskaitli - kurā gadā kurš pilsonis šo augsto vietu izcīnījis? Paldies.

    AtbildētDzēst
  2. Renār, šitas priekš Tevis!:
    Vārds: Ģirts Mamis
    E-pasts: lof@orient.lv
    IP: 78.84.9.16 Datums, laiks: Tue Nov 10 07:16:29 EET 2009

    Teksts: Informācijai: We are building up the team which is able to be rank about 5-10 in Jukola and Tiomila. We are looking for 2-3 a very high level orienteering men to our team, Lapuan Virkia. Lapua is locating in middle of Finland, about 1 hour from Vaasa to east. The distance from Lapua to Sotkamo (host in WOC 2013) is little bit more than 300km. There is 14000 people living in the city of Lapua. I look forward to hear You soonest. For more information You can contact to me at any time by mail or phone. Best regards, Kimmo Niska kimmo.niska@steelcomp.fi mob. +358 50 5621679

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...