pirmdiena, 2010. gada 4. janvāris

Apņemšanās

. . .

Lai arī ne bez pūlēm, tomēr decembrī iecerētais normāla treniņu apjoma sasniegšanas mērķis Ziemassvētku nedēļā beidzot izdevās, kad sanāca aizvadīt treniņus praktiski plānotajā apjomā, kas būtu nepieciešams kārtīgas fiziskās sagatavotības bāzes uzkrāšanai ziemas sezonā. Par spīti visiem sniegiem, vējiem, saliem un citām laikapstākļu nebūšanām Ziemassvētku nedēļā izdevās aizvadīt kvalitatīvus treniņus visu septiņu dienu garumā.

Tomēr darbs pie maģistra darba, kura iesniegšanas termiņš strauji tuvojas, prasīja krietni daudz laika, kā rezultātā pagājušajā nedēļā cieta arī treniņu apjoms. Ja neskaita pirmdienu, tad pārējā nedēļā nācās aprobežoties vien ar pāris īsiem treniņiem uz slēpēm, kurus tumsas iestāšanās dēļ nācās beigt jau pēc pārdesmit minūtēm.

Taču, nu ar maģistra darbu esmu praktiski ticis galā (jāsaka paldies arī tiem, kas padalījās ar savām atbildēm anketā, kuru biju publicējis arī šeit) un no šīs nedēļas man ir apņemšanās atkal pievērsties skriešanai ar pilnu jaudu. Žēl vienīgi, ka sniegs skriešanas ritmu nedaudz maina un arī pievārētais attālums mazāka ātruma dēļ ir mazāks. Ja sanāks, tad mēģināšu arī vēl kādu dienu iet uzslēpot, lai gan atšķirībā no skriešanas, to darīt dienas tumšajā laikā īsti iespējams nav.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...