ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris

Sniegotais stadions

. . .

Pēc iepriekšējiem sniegiem pirmsZiemassvētku laikā, lai arī Ogres stadions tāpat, kā visas citas vietas bija klātas ar sniegu, tomēr ap stadionu aptuveni pusceliņa platumā bija josla bez sniega. Nezinu, vai tas no kādu skrējēju aktīvās skriešanas, vai arī stadiona uzturētāji bija pacentušies, taču jebkurā gadījumā sajust zem kājām stadiona segumu, pa kuru neslīd kājas un nav jāskatās, kur likt soli, šādos ziemīgos, slidenos apstākļos bija ļoti patīkami. Un arī ātrums uzreiz cits.

Taču kad aizvakar pēc vakarīgā skrējiena pa Ogri, izlēmu, ka treniņa beigās varētu apskriet vēl arī pāris apļus pa stadionu par lielu nožēlu atklāju, ka notīrītā celiņa ap stadionu vairs nav. Bija vien izmīcīts sniegs, kuru vēl, šķiet, divi veselīgā dzīvesveida piekritēji, skrienot ap stadionu, turpināja bradāt, taču tādos apstākļos normāli skriet īsti nebija iespējams. Tad nu nācās skriet uz mājām ar lielāku līkumu, lai iecerētos apļus stadionā kompensētu ar skriešanu pa pilsētu. Katrā ziņā, ja reiz tagad jauns stadions mums Ogrē ir, tad būtu patīkami, ja tajā varētu skriet arī ziemā. Izstumt vienas lāpstas platumā sniegu apkārt stadionam droši vien ļoti daudz laika neprasītu, un, ja vēl vakaros degtu arī stadiona apgaismojums nevis būtu jāaprobežojas ar atblāzmām no ielas apgaismojuma un mēness, tad laime būtu pilnīga.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...