otrdiena, 2007. gada 6. novembris

2007tā o-cipari

. . .

Cītīgi sezonas laikā pildītā tabula par noskrietajiem mačiem un smuki sakārtotā karšu mapīte laikam šogad vairs papildināta netiks.
Tātad kopumā šogad aizvadītas 45 o-skrējieni, no kuriem 5 bijuši ārpus Latvijas. Pārējie tepat Latvijā, lielais vairums LK sacensību, bet arī daži Magnēti un vēl šis tas.
Kopā esmu skrējis 41 stundu 17 minūtes un 26 sekundes, vidēji 55 minūtes un 3 sekundes mačā. 8 skrējieni vinnēti (viens gan no tiem ir stafete, kur vinnējām kā komanda, bet man bija 2.laiks). Oficiālo distances garumu kopsumma 393.25 kilometri.
Sezonas otrajā pusē sāku arī piefiksēt cik labi esmu orientējies un cik labi ir skrējies, un viennozīmīgi sezonas beigu daļa ir bijusi krietni labāka abos šajos elementos. Vislielākais prieks jau par lielu kļūdu izpalikšanu, lai gan tieši dažas tādas liedza vinnēt vēl kādu maču.
Ak jā, kopā atrasts 981 kontrolpunkts (pavisam nedaudz līdz apaļam skaitlim pietrūcis).
Sezona arī noslēgusies ar 2.vietu gan Latvijas Kausā, gan Latvijas Sprinta kausā, savukārt Latvijas Stafešu kausā palīdzēju izcīnīt uzvaru OK Ogre komandai .
Pirmajai sezonai 21E grupā nav nemaz peļami, bet ir jāstrādā, lai būtu vēl labāk, jo labāk var vienmēr.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...