ceturtdiena, 2007. gada 1. novembris

Apļi

. . .

Šodien pirms treniņa, atceroties vakar lasītos kāda skrējēja pierakstus kādā interneta lapā, izdomāju, ka arī man vajadzētu kaut kā nebūt identificēt skriešanas apļus. Doma ir iekš tā, ka treniņos parasti tiek skriets pa kādiem 4-5 dažādiem maršrutiem, jo nedēļu no nedēļas īpaši nemainās standarta apļi.
Rakstot dienasgrāmatā kārtējo treniņu, parasti tad īsumā aprakstu, kur esmu skrējis, bet nu tas rakstītais diezgan regulāri atkārtojas. Bet ja nu nosauktu katru no šiem ierastajiem apļiem kādā noteiktā vārdā, un izveidotu definīciju vācelīti ar atšifrējumu, tad treniņa apraksts ietvertu vien apļa nosaukumu.
Tagad tik jāizdomā, kādos vārdos šos apļus nosaukt. Vienam nosaukums jau ir - "kalnu aplītis", tad vēl vienu brīdi bija "janča aplis", bet tas vairs netiek izmantots. Varbūt jāsauc krāsu nosaukumos - sarkanais aplis, zaļais aplis. Lai gan vislabāk tomēr būtu kādu atsevišķi identificējamu vārdu, kas raksturīgs tieši tam aplim.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...