svētdiena, 2007. gada 4. novembris

Lieli un mazi skrējieni

. . .

Šodien īpaša diena. Jau labu laiku gaidīju 4.novembri un savā kalendārā biju ierakstījis, ka šajā dienā būs Ņujorkas maratons. Tāpat kalendārā mēnesi atpakaļ biju ierakstījis, ka varētu uzskriet "Prizmas kausā" netālu no Ropažiem. Un abi šie skrējieni godam aizvadīti - viens pie TV ekrāna, otrs klātienē, pašam vācot punktus mežā.

Prizmas kauss

Lai arī it kā bija doma, ka o-sezona jau beigusies, tomēr nolēmu, ka ja reiz šāds mačiņš ir tepat netālu, kāpēc gan neuzskriet. Viss notiek gluži vienkārši, atzīmēšanās ar kontrolkartiņām, kartēs punktus katrs savelk pats, un arī dalībnieki, šķiet ap 20. Bet gluži jaukā laikā diezgan patīkami bija atgriezties meža trasēs, pat par spīti tam, ka jau ceļā uz pirmo punktu grāvī tapa slapjas kājas, kur ūdens +2 grādu gaisa temperatūrā neko diži silts nebija.
Bez lielām kļūdām uzvarēju diezgan pārliecinoši, un paldies jāsaka organizatoriem, gan laikam arī Ropažu vadībai, jo apbalvošanā saņēmu gan smuku medaļu, gan kausu, kas o-mačos nemaz nav tik pierasta lieta.
Nu gan laikam o-sezona ir beigusies, un varēšu savilkt kopējos ciparus par 2007.gada sacensībām.

Ņujorka

Pagājušogad iesāku tradīciju Ņujorkas maratonu skatīties, ēdot suši. Tad nu laicīgi sapirkos visu, kas vajadzīgs un šogad suši bija garšīgāks nekā pagājušogad taisītais. Tas priecē. Bet pats maratons izvērtās diezgan interesants, katrā ziņā tas noteikti palielināja vēlmi arī pašam kādreiz noskriet kādu maratonu. Viss nāk ar laiku.
Jeļena šogad nevinnēja, bet arī trešā vieta ir ļoti labi. Arī pusmiljonu viņa nedabūs, bet pēc šodienas tapa skaidrs, ka jāskrien vairāk kā 2 maratoni gadā, lai tādu naudu izceltu.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...