svētdiena, 2008. gada 9. novembris

Rudens kross

. . .

Lai arī iepriekš īsti nebiju to ieplānojis, tomēr nedēļas vidū tika izdomāts, ka šodien ir jāpiedalās tepat Zilajos Kalnos rīkotajā skrējienā - Rudens kross. Distance - četri apļi pa slēpošanas trasi, katrs apmēram 2,4km garš. Aplis tāds pats kā savulaik gāja slēpošanas trase, kad tā vēl nebija paplašināta, un pa šādu apli es kādreiz sen sen skrēju arī "Rudens skrējienā". Apļa kāpums 50m, ko veido 3 lielāki un stāvāki kāpumi un vēl pāris mazie.
No rīta iesildoties, izlēmu, ka vajadzētu pirmos apļus skriet ar visiem kopā un īpaši nepārcensties, bet beigās jau tad mēģināt uzkāpināt. Taču plāni ne vienmēr saskan ar patiesību, jo mierīgs sanāca vien pirmais aplis, kas arī bija tikai šķietami mierīgs. Pirmo apli pabeidzu kopā ar Mārci kā pirmais, bet aiz muguras bija arī vēl visi pārējie, taču otrā apļa sākumā krietni ātrāk sāka skriet Agnese Pastare, kas ir soļotāja un, tā kā viņai bija jāskrien vien 2 apļi, tad viņa bija nolēmusi otru zuskriet ātrāk. Tad nu centos skriet kopā ar viņu, tomēr vienā brīdī viņa, šķiet, nedaudz sāka pagurt no pašas uzdotā tempa un tālāk jau aizskrēju pa priekšu. Lai arī šis aplis vismaz pēc pašsajūtas likās krietni vien ātrāks, tomēr pulkstenis liecināja, ka tas ir tikai par 4 sekundēm ātrāks kā pirmais - laikam svaigums pašā sākumā ir bijis ļoti liels. Arī trešais un ceturtais aplis bija nedaudz ātrāki par iepriekšējiem. Taču kopumā prieks, ka apļu laiki bija visai līdzīgi. Tā nu finišēju kā pirmais ar rezultātu 36:51 un tiku arī pie kausa. Prieks arī par Kristapu, kurš finišēja otrais kādu brītiņu aiz manis.
Ja šis bija neplānots skrējiens, tad skrējiens Rembatē 18.novembrī ir ieplānots jau labu laiku atpakaļ, un, šķiet, šis būs bijis labs treniņš Rembates skrējienam, jo kājas vismaz nedaudz ātrumu būs izjutušas pēc pēdēja laika mierīgās skriešanas treniņos.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...