otrdiena, 2010. gada 2. februāris

Apļu rekords

. . .

Vakar, līdz ar lielo sniegputeni un neizbrienamām/neizbraucamām ielām, izlēmu, ka vismaz uz vienu dienu jābeidz mocīties un stampāties pa sniegotajām ielām, un vakarā devos uz Ogres manēžu. Aplis manēžā vien 150 metrus garš un par spīti visām neērtajām virāžām (patiesībā jau virāžu nav, tikai asi pagriezieni) nepilnas 40 sekundes vajadzīgas, lai veiktu pilnu apli. Ik pēc 16 minūtēm mainot virzienu, kopumā pieveicu 142 apļus. Uz šī fona iepriekš skrietie 50 apļi stadionā tāds nieks vien ir, lai gan veiktā distance patiesībā jau apmēram tāda pati vien sanāk.

Manēžā gan salīdzinājumā ar skriešanu ārā (kaut vai ārā pa stadionu) īsti nevienas priekšrocības nav, ja neskaita to, ka ziemas laikā tur nav sniega. Visādi citādi manēžā ir pavisam mazs aplis, asi līkumi un nepavisam nav svaigs gaiss. Piedevām manēžā arī svīstu daudz vairāk nekā skrienot ārā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...