svētdiena, 2007. gada 18. novembris

Nedēļa beigusies

. . .

Šodien biju Rembatē uz ikgadējo 18.novembra skrējienu. Lai arī bija bažas, ka treniņos nedaudz pārpūlētā kāja varētu neļaut īsti nopietni skriet, tomēr kāja šodien nebija traucēklis. Dalībnieku bija mazāk kā pagājušogad, līdz ar to cīņa distancē īpaši nekāda neizvērtās. Vinnēju, uzlabojot pagājušā gada rezultātu par gandrīz 50 sekundēm un 10,8km garo apli pa grants ceļiem un asfalta taisni pievārēju 38 minūtēs un 13 sekundēs. Būtu bijusi varbūt 1-2 sekundes ātrāk, bet pašā finišā nesapratu, ka man kā pirmajam ir jāpārrauj lenta finišā, tā nu metru pirms tās praktiski apstājos, domādams, ka ir jau beigas, bet tomēr nebija viss.
Lai nu kā, sacensības bija gana izdevušās, laiks diezgan labs - ap +5 grādiem, apbalvošanā kā katru gadu tika izlozēts televizors, kuru arī šogad nedabūju :), un nu varu atkal jauniem spēkiem sākt turpmākos treniņu. Jāatzīst gan, ka šim mačam speciāli negatavojos, iepriekšējo dienu slidenais pamats uz ceļiem liedza uzskriet kaut vienu ātrāku treniņu, tomēr pēdējo nedēļu treniņi ir devuši savu artavu kāju sagurumam un rīt ir doma pēc ilgiem laikiem uzkāpt uz riteņa un skriešanu aizstāt ar riteņošanu.

1 komentārs :

  1. Vajadzēja labāk braukt uz ACG maratonu. Tur ar bija 10km distance, bet noteikti daudz interesantā, jo bija 4 reizes jākāpj kādā no Siguldas kalniem.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...