otrdiena, 2007. gada 9. oktobris

Tumsa nāk

. . .

Šodien atkal bija visnotaļ labās skriešanas diena. Kājas kustās uz priekšu, spēka vēl pamaz, lai uzskrietu lielākā ātrumā, bet viss virzās uz labo pusi.
Kad izgāju no mājas ap pusseptiņiem, nopriecājos, ka esmu trāpījis īstajā brīdī. Debesis bija vietām zilas, saulīte jau bija uz rieta pusi, tomēr bija gana gaišs un no lietus ne miņas, lai gan lijis bija visu dienu (Pa dienu lietussargu te atvēru, te atkal aizvēru..lija ik pārminūtes). Taču kad treniņš jau bija iegriezies beigu posmā, protams, sāka līt. Un tumšs arī palika gana ātri. Līdz ar to parādījās drūmuma sajūta. Ne miņas no labā laika kāds ir pavasarī, tomēr joprojām ceru, ka ziemas un sniega nebūs. Lai vai kā tumšs jau paliek gana ātri, un lai arī Ziemassvētki un brīdis kad dienas atkal kļūs garākas vairs nav aiz kalniem, tomēr pēc pāris nedēļām būs atkal jāpārgriež pulkstenis un līdz ar to skriet būs jādodas maksimāli ātri, citādi jāņem talkā būs lampa un tas vairs nav tik forši.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...