trešdiena, 2008. gada 9. jūlijs

Par maz vietas

. . .

Šodien nedaudz nodarbojos ar kārtības ieviešanu mājās un atcerējos, ka jāsaliek arī manā karšu mapītē pēdējo sacensību kartes. Kopš maija beigām kāda čupiņa bija sakrājusies, ko visu laiku biju atlicis malā ar domu, ka kaut kad smuki jāsaliek mapītē.
Karšu krāmēšanu mapītē iesāku pagājušajā gadā un tā kā pēc pagājušā gada sacensībām mapē vēl bija gana daudz brīvu kabatiņu (tāda foršā mapīte, kur jau sašūtas iekšā kabatiņas un kartes tik liec iekšā un pēc tam kā grāmatu skaties). Tad nu nolēmu, ka būs man apvienotā mapīte, kur likšu arī šī gada kartes. Taču pēc šodienas visu karšu salikšanas atklājās skumja vēsts - mapē vairs vietas ir tikai 9 kartēm, un tas nozīmē, ka ja ne jūlijā (3 starti Pasaules kausā O-Ringenā un vismaz 2 Pasaules universiādē), tad pēc augusta mačiem mape būs pilna.
Tad nu tagad nezinu, ko lai dara. Varētu vairs pēc tam nestartēt šogad mačos, taču to es nez vai spētu izdarīt. Sākt jaunu mapi, kurā būtu tikai daļa no šī gada kartēm arī negribas, bet vēl vairāk negribētos visas šī gada kartes pārvietot uz jaunu mapi. Katrā ziņā situācija diezgan nepatīkama.

4 komentāri :

  1. Jā, jā, tjip "Houston, we have a problem" :)

    AtbildētDzēst
  2. Pa to laiku, kamēr tu šo rakstīji, būtu jau paspējis pārlikt šī gada kartes jaunā mapītē ;)

    AtbildētDzēst
  3. vajag tādu mapi, kurā kabatiņas tu vari salikt pēc paša vēlmēm, un tad mapē ielīdīs visas sezonas kartes ;)

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...