piektdiena, 2010. gada 19. februāris

Rīta agrumā

. . .

Pagājušajā nedēļas nogalē biju izbraucis ārpus Latvijas, līdz ar to pāris dienas nācās iztikt bez skriešanas. Un, lai arī man īpaši izlaist treniņus nepatīk, tomēr tā bija laba iespēja nedaudz atvilkt elpu pēc aizvadīto nedēļu visai lielā treniņu apjoma.

Tās bija izmaiņas ierastajā treniņu režīmā pagājušajā nedēļā, taču arī šonedēļ bija kas jauns. Lai arī no rītiem man vienmēr bijušas problēmas laicīgi piecelties šonedēļ jau divas reizes biju skriet no rītiem ap pulksten pusastoņiem, kad daļa jau dodas savās rīta gaitās uz darbu, skolu vai vēl kur citur. Trešdien izlēmu iziet paskriet no rīta, jo vakarā bija jābrauc uz Siguldu uz LOF valdes sēdi un skaidrs, ka tādējādi vakarā skriet neiznāktu. Taču trešdien sapratu, ka rīta skriešana ir gluži patīkama un tāpēc arī šorīt biju samanāms Ogres ielās.

Šorīt patiesībā skriešana bija jo īpaši interesanta lielās snigšanas dēļ. Varēju novērtēt cik labi un cik agri tiek tīrītas ielas un trotuāri un vēl piedevām izbaudīt milzumdaudz sniega, kas nepārtraukti sitās sejā. Un par lielu brīnumu, neskatoties uz sniegu, treniņš pat sanāca gluži labā tempā, laikam gan tāpēc, ka centos pēc iespējas skriet pa ielas braucamo daļu, kur mašīnas sniegu jau bija izbraukājušas. Trešdien skrēju pa dambi uz Ogres salas, un tur sanāca vien tāda mīcīšanās pa sniegu - šodien gluži cita lieta.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...