svētdiena, 2007. gada 21. oktobris

Jaunās botas

. . .

Vakar, laukos būdams, iemēģināju jaunās botas, kas vairāk šosejai, asfaltam paredzētas. Ripo labi. Vieglums tām ir bezgalīgs, stadionā vispār bija ideāla sajūta. Domāju, ka nākamās nedēļas nogalē paredzētā skrējiena laikā tās būs labs palīgs.

4 komentāri :

  1. Kāds nosaukums jaunajām botām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām neatceros, jo apavu šajā laikā ir bijis ļoti daudz, bet pieļauju, ka šīs konkrētās bija Adidas Adizero LT, kas vairāk paredzētas bija triatlonam (ar lipekļu aizdari šņoru vietā). Taču, cik zinu, tad tādas vairs nav iespējams dabūt.

      Dzēst
    2. Tev bija vēl vienas Adidas Adizero (vai citas), tikai ar šņorēm, paredzētas asfaltam, tikai nevaru izčekot, Tavos tekstos kkur izlasīju, bet nekādi nevaru vairs atrast. Tu vēl ļoti viņas slavēji!

      Dzēst
    3. Visas savas Adidas mača botas uzskaitīju šeit - http://renchix.blogspot.com/2014/05/pavasara-pusmaratoni.html?showComment=1411122835734#c8409328349968295345
      Visas ir labas un ne par vienām neko sliktu nevaru teikt.

      Dzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...