otrdiena, 2007. gada 11. decembris

Laiciņš labs

. . .

Nu jau kāds brīdis pagājis kopš pēdējo reizi kaut ko rakstīju par savām gaitām. Jāatzīst gan, ka nekas ievērības cienīgs gan nav noticis. Cenšos skriet prātīgi, lai kājas pārāk nepārpūlētu, jo domājams, ka trauma dzīst, bet nu tik ātri jau tas nenotiek.
Lai skriešanu nedaudz dažādotu, sestdien nolēmu paskriet kartē. Iepriekš šogad pāris reizes biju ņēmis karti vienkārši skrienot līdzi, lai acis pierastu pie kartes lasīšanas skrienot, taču tāds kārtīgs treniņš tieši ar karti apvidū ārpus sacensībām nebija bijis ļoti sen. Tad nu savilku kartē 26 punktus un kopā ar aizskriešanu līdz savam startam un atpakaļ sanāca labs treniņš gandrīz stundu un divdesmit minūtes. Jāatzīst, ka ar kartes lasīšanu varēja iet labāk, it sevišķi sākumā. Bet nu līdz ar secinājumu par to, ka treniņš kartē tomēr ir gana nozīmīga lieta, esmu nolēmis diezgan regulāri paskriet kādas distancītes. Te gan jābūt priekšnoteikumam, ka ir silts laiks, lai nesalst rokas, un arī sniegs nedrīkstētu būt. Šī brīža 5-7 grādi plusā ir vienkārši ideāls laiks, bet nu ilgi jau laikam tā vairs nebūs.
Ak jā, pagājušo ceturtdien bija OK Ogre noslēguma pasākums, tas laikam nozīmē, ka 2007.gada sezona ir noslēgta vēl oficiālāk.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...