trešdiena, 2008. gada 20. augusts

Cūkotāji

. . .

Šodien biju ieplānojis iziet nedaudz garāku treniņu, taču beigās tas izvērtās pat garāks nekā biju ieplānojis.
Nogriežoties pa meža ceļu, ieraudzīju uz ceļa stāvam mašīnu, no sākuma nodomāju, ka ogotāji vai sēņotāji, taču, pieskrienot tuvāk, ieraudzīju, ka mašīna stāv blakus lielai "tanku" bedrei, kura pilna ar atkritumiem. Pirmajā mirklī neko daudz nepiefiksēju, ko viņi tur dara ar maisiem rokās, taču kādu brītiņu paskrējis sapratu, ka laikam viņi to bedri papildina, tā teikt cenšas par cūkām pārvērsties kā teiktu Cūkmens. Sapratu, ka tā tomēr nevar to atstāt un izmetis nelielu loku skrēju atpakaļ uz to vietu, kur mašīna bija stāvējusi.
Tur tā stāvēja joprojām un lielie mēslotāji bija kāda sieviete ap gadiem 55 un viņas dēls gadus 25-30 vecs. Kad prasīju, ko viņi tur dara, sieviete teica, ka meklējot kādas labas kastes, un kad jautāju, vai tad tas ir normāli mežu piemēslot, džeks tā klusām atbildēja, ka nav viss. Uzreiz arī mātei teica, ka esot jābrauc prom. Abi gan izklausījās pēc nelatviešiem, tomēr atbildēja man latviski. Apskrēju nelielu aplīti un noskrēju vēlreiz gar viņu auto, kas joprojām tur stāvēja un džeks no bedres malām meta kaut kādas kastes dziļāk bedrē, un pēc tam jau, kad tiku laukā uz šosejas, tad mašīna pa nākamo meža ceļu arī izgriezās uz šosejas.
Numuru piefiksēju - GC7179 (skrēju mājās un visu laiku atkārtoju pie sevis, ka burti kā Gatis Caics - GC), un tad nu rīt aiz neko darīt domāju aizstaigāt līdz policijai. šaubos, vai mani kāds tur gribēs diži uzklausīt, un maz ticams, ka ja arī uzklausītu, tad cūkotājiem kāds sods tiktu, bet iespējams, ka nedaudz šos ar kādu zvanu vai vēstuli patraucēs. Tad jau redzēs kā būs.

2 komentāri :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...