svētdiena, 2008. gada 7. septembris

Kādam jau nu noteikti nepaveicās

. . .

Pēc nesenās Latvijas basketbola spēles pret Maķedoniju, kurā mūsējie vinnēja ar viena punkta pārsvaru (īstenībā jau it kā neesot nemaz tas bijis trīs-, bet gan divpunktu metiens un mačs tika vinnēts ne pārāk godīgā veidā), pēdējā metiena autors teica, ka "mēs vinnējām, mums paveicās, viņiem nepaveicās, viņi nevinnēja". 
Par šodienas stafeti varētu teikt gluži tāpat, tikai tie, kam paveicās bija Kāpas komanda, bet nepaveicās krietni vairākiem. Visvairāk nepaveicās Alūksnes otrajai komandai, kura ar Timo Sildu pēdējā etapā pēc pirmā skatītāju punkta bija man vēl aiz muguras, taču jau pēc tam, kamēr izpildījos ar savu pirmo kļūdu, Timo jau tika man priekšā, taču beigās finišēja vismaz 10 minūtes aiz manis. Arī Vigas komandai un Ģirtam Liniņam nepaveicās, jo, lai arī trešā vieta bija tik tuvu, tomēr arī tā pārtapa vien piektajā. Un, protams, arī man nepaveicās, jo vēl divus punktus pirms beigām biju trešajā vietā, un, lai arī 4.vieta finišā, un viena no mērķiem - uzlabot pagājušā gada pozīciju, izpildīšana un pacelšanās par 3 vietām, tomēr, kad medālis ir bijis tik tuvu, tad gribi vai negribi, bet nākas vien sevi šaustīt.
Tagad, protams, zinu, ko būtu vajadzējis darīt citādāk un ko nevajadzēja darīt, tomēr mācība nākamajiem gadiem gūta laba un tā vien šķiet, ka nākamajos gados iekļūšana trijniekā būs nevis maz ticama iespējamība, bet gan gluži normāla parādība, jo pirmajā sešiniekā noteikti un, iespējams, pat pirmajā desmitniekā bijām gados jaunākā komanda (laikam Alūksne 2 bija vēl jaunāka, bet viņu 6niekā nebija) , un tas nozīmē, ka nākamajos gados kļūsim tik stiprāki. 
Te gan, protams, beigās būtu vērts piebilst, ka veicas jau stiprajiem un šodien noteikti Kāpa bija stiprāka par visām tām komandām, kas bija aiz viņiem. Malacis Gatis.

1 komentārs :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...