ceturtdiena, 2009. gada 8. janvāris

Rencis slēpo

. . .

Šodien bija pirmā reize divu gadu laikā kad atkal devos slēpot. No rīta gan atkal pārsteidza krītošais sniegs un vismaz skriešana vietām bija krietni apgrūtināta, taču biju apņēmības pilns vakarā aiziet paslēpot.
Tā nu aizskrēju līdz mežam un vilku kājās savas vakar iegūtās slēpes. Ar lielām pūlēm uzrāpos pirmajā kalnā, kas gan nav slēpošanas trases sastāvdaļa, taču uzreiz pēc tam jau bija pirmais nobrauciens, un slēpošana varēja sākties.
Ņemot vērā, ka slēpes nekādas superlabās nav, tad arī slīdēšana varēja būt labāka; nav jau arī tās pēc pirkšanas smērētas. Taču tik un tā priekš pirmās reizes ātrums no kalniem likās pieklājīgs. Pirmās 10 minūtes jutu, ka muskuļi apakšstilbu priekšpuse nedaudz sāp, bet tie man tādi vārīgi, jo arī regulāri Cēsu skrējienos, skrienot no kalna, šīs vietas jutu diezgan pamatīgi. Lai vai kā, pēc kāda laiciņa kāju sāpes bija prom un varēju turpināt cīnīties ar sniegu un slēpēm. Tā kā nūjas man nedaudz ir par īsu, tad braukšana augšā kalnos nav pārāk viegla, bet visā visumā pirmā reize pagāja diezgan veiksmīgi. Mežā pavadīju nedaudz vairāk par stundu, un nepiedzīvoju pat nevienu īstu kritienu. Ja būs spēks, rīt droši vien iešu atkal!

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...