ceturtdiena, 2009. gada 14. maijs

Plānu maiņa

. . .

Jau labu laiku atpakaļ biju diezgan pārliecināts, ka maijā visticamāk skriešu tikai Baltijas čempionāta garo distanci. Protams, biju piemirsis par NBS čempionātu. Bet nu arī pēc ilgas domāšanas izlēmu tomēr startēt arī Rīgas čempionātā. Te gan jāsaka, ka līdz galam vēl neesmu izšķīries, vai pieiešu tam pasākumam ar pilnu nopietnību, vai arī skriešu to kā gana ātru treniņu. Taču zinot to, ka šādos lielākos mačos man ir diezgan lielas grūtības sevi kontrolēt un skriet mierīgā tempā, tad visticamāk, ka skriešana izvērtīsies kā kārtīgā mačā.
Tā kā Rīgas čempionātā tiek izmantota EMIT atzīmēšanās un visticamāk, kā iepriekšējos gadus arī eTiming programma rezultātu apstrādei, tad būtu gatavs likt diezgan lielu likmi, ka man atkal būs sākuma minūte. Jāgaida izloze, un tad jau manīs, vai būs man taisnība.
Svētdien toties, ja vien nebūs ļoti slikts laiks, braukšu uz Rīgu paskatīties, kā Rīgas maratons izskatās klātienē.

3 komentāri :

  1. Ārprāts, tev bija taisnība! Startē sākumā kā ceturtrais grupā. :)

    AtbildētDzēst
  2. Sogad ir veel kada interesanta tendence machos- Kruminjam starteet uzreiz aiz M.Zagatas. manupraat jau kada ceturtajaa machaa :))

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...