piektdiena, 2009. gada 18. septembris

Par ātru sapriecājos

. . .

Tieši tas laikam bija šodienas kļūdu galvenais iemesls - par ātru sapriecājos par veiksmīgo distances sākumdaļu. Pēdējās 10 minūtēs pamanījos atstāt kļūdās tuvu 2 minūtēm, lai arī pirms tam pēc kopējā laika biju 13.vietā. Lai vai kā uz distances beigām orientēšanās kļuva pavirša un rezultātā arī visai muļķīgas kļūdas. Taču tik un tā 25.vieta beigu beigās ir gluži ok, vien 50 sekundes ātrāk un būtu vietas desmit augstāk, kas liecina, ka rezultāti, vismaz man priekšā, bija visai blīvi.

Viena no atziņām, ko šodien guvu, ka kļūdīties distances sākumā un pēc tam veikt atlikušo daļu bez kļūdām ir daudz patīkamāk nekā kļūdas sataisīt tikai pašās distances beigās. Pat ja rezultāts galā ir vienāds, tomēr škrobe par zaudēto pirmajā gadījumā ir daudz mazāka.

Jāsaka, ka šodien biju arī priecīgs, ka, neskatoties uz traumētajām kājām (labā joprojām ir satūkusi), skriešanu tas galīgi netraucēja. Ja jau pamanījos arī šodien tikt pie viena pirmā etapu laika, tad jau tik slikti ar to nav.

Un rīt jau klāt ir pēdējā sacensību diena - stafete. Skriešu otrajā komandā trešo etapu un centīsimies kopā ar Miku un Andri sastādīt konkurenci pirmajai komandai, cik nu tas būs mūsu spēkos.

Beigu beigās jāpiezīmē arī Aijas varenā uzvara, jo, pat ar gana lielām kļūdām viņa pamanījās pārējām konkurentēm ierādīt, cik ātri patiesībā ir jāskrien.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...