sestdiena, 2010. gada 20. februāris

Prognozes par sniegu

. . .

Redzot to, kas šodien atkal notiek uz ceļiem un to visu kas nāk no gaisa, man ir ļoti lielas aizdomas, ka pirmie orientēšanās mači būs pa kupenām. Un, lai arī Kurzemes pavasaris būs pie jūras, kur parasti sniegs nokūst visātrāk, tomēr, zinot arī situāciju ar lielo sniega daudzumu Kolkā, šķiet, ka arī Kurzemes pavasarī šogad sniega būs vairāk kā citus gadus (pirms pāris gadiem gan Talsos Kurzemes pavasarī mežs bija pilns ar sniegu un vēl dažs pamanījās šķērsot aizsalušo ezeru sacensību centra tuvumā). Taču galvenais, lai sniegs neiespaidotu pirmās atlases, kas būs jau nedēļu pēc Kurzemes pavasara - ar sniegā iemītām taciņām no punkta uz punktu nez vai būtu jēga no atlasēm. Taču ceru, ka līdz tam laikam tomēr no sniega būsim atbrīvojušies. Kādas ir Tavas, manu mīļo lasītāj, prognozes par to, kad sniegs mežā nokusīs?

2 komentāri :

  1. Domāju, ka Kurzemes pavasarī sniegs vēl būs, bet ne tik liels kā tagad, kaut gan ceru, ka līdz tam laikam sniega nebūs vispār :) Protams, pats galvenais, lai sniegs neiespaido pirmās atlases!

    AtbildētDzēst
  2. Es esmu iesaistījusies derībās par to, ka sniegs būs (gan, protams, mazāk nekā tagad, bet būs) vēl aprīļa vidū visā Latvijā, tātad arī Kurzemē. Es saku, ka būs, Kristaps saka nekā, nebūs vis.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...