sestdiena, 2010. gada 10. aprīlis

Pie zvēriem (turpinājums)

. . .

Tālajā 2008.gada jūlijā rakstīju par to, ka Monas pārstāvji varētu uzrīkot Lieldienu balvu Zoodārzā. Monas vietā gan sprintu tur uztaisīja Kāpa, taču skat kā - nepagāja ne divi gadi, kā manas vēlmes sāk piepildīties :)

Šodien Laimītes sprints Zoodārzā bija tiešām ļoti interesants, ko jo īpašu padarīja sīki izzīmētā karte. Ir gan arī tādi, kam karte būtu labāk patikusi citādi zīmēta, tomēr tieši daudzie varianti un ne daudzviet grūtā lēmuma pieņemšana par pareizo variantu padarīja šo sprintu patiešām interesantu.

Protams, nevar palikt nepieminēts starpgadījums ar skrējēju satrakotajiem briežiem, kas dalībniekiem padarīja nevienlīdzīgus apstākļos, jo, lai arī lielākai daļai dalībnieku gar briežu aploku atļāva virzīties vien soļiem, tomēr sākumā bija gan tādi, kas tur paspēja izskriet ātrumu nesamazinot, gan arī tādi, kurus vispār šajā posmā gar briežu aploku neielaida. Tā visa rezultātā sliktā lieta ir tā, ka viena atlase uz Eiropas čempionātu ir "pazaudēta", un visticamāk nāksies vērtēt divas atlases no divām, vai arī vērtēt abas nevis vienu dienu Aronas kausā, vai varbūt izdomāt vēl kādu citu variantu.

Lai vai kā, arī par iegūto 2.vietu ir dalītas jūtas, jo īsti pilnvērtīgā konkurencē tā izcīnīta nav, un bez "soļošanas posma" gar briežiem pirmajai vietai arī droši vien būtu tuvāk, lai gan Artūrs šodien, it īpaši distances beigās, patiešām bija ātrāks par mani. Nepatīkami gan ari bija tas, ka, otrajā aplī skrienot gar ezeru, uz šķembām pagriezu potīti tā, ka tā pat nokrakšķēja. Pēc tam to pašu izdarīju vēlreiz jau finiša taisnē. Jūtu, ka kāja nedaudz ir traumēta un varbūt pat nedaudz pietūkusi, tāpēc līdz rītdienai jāmēģina sadakterēt, lai rītdienas mačā tas nebūtu traucēklis.

1 komentārs :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...