otrdiena, 2011. gada 11. janvāris

Atkusnis

. . .

Vēl pagājušās nedēļas vidū biju nobriedis uzrakstīt par ziemas liktajiem šķēršļiem normālai skriešanai, taču nedēļas nogale atnāca ar atkusni, un nu manas kājas beidzot var atkal izjust, ko nozīmē skriet pa asfaltu. Lai arī vietām arī asfalts ir nedaudz noledojis, un atspērienā ieliktais spēks nepietiekamas saķeres dēļ aiziet nebūtībā, tomēr nu Ogrē skriešanai bezledus un bezsniega apstākļos var atrast atbilstošas vietas.

Decembra beigās gūtā potītes trauma cerēto 2-3 dienu vietā prasīja teju nedēļu, lai treniņi varētu atsākties normālā režīmā, un arī šobrīd vēl brīžiem šādas tādas nepatīkamas sajūtas potītes apvidū brīžiem ir jūtamas, taču cenšos par to daudz nedomāt. Gads treniņu ziņā ir iesācies ļoti labi, un tā tikai jāturpina.

2 komentāri :

  1. Ja nav noslēpums, kādi apjomi plānoti šajās nedēļās?

    AtbildētDzēst
  2. Nu cenšos tikt pie aptuveni divām skrietām stundām dienā. Ātrums un pieveiktais attālums diezgan daudz variē atkarībā no laikapstākļiem un pamata zem kājām.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...