piektdiena, 2008. gada 1. februāris

Jā vai nē?!

. . .

Šodien skrienot treniņu, aizdomājos par to, ka kaut kad drīzumā Ziemas Magnēts notiks Lilastē. Turpat, kur 19.aprīlī būs atlase uz EČ. Viskorektāk, man šķiet, būtu publiski noziņot, ka tiem, kas gatavojas startēt atlasē, šajā Ziemas Magnētā piedalīties nav ļauts. Citādi, lai arī varbūt ne pārāk lielu, bet tomēr - priekšrocību var iegūt. Un šajā apvidū, kur cīņa visticamāk notiks pa sekundēm, arī nelielas priekšzināšanas būtu bonuss. Protams, var jau teikt, ka tas kurš ir stiprs uzvarēs tāpat, bet to jau redzēs tikai 19.aprīlī. Savukārt, ja nekādu norādījumu par startēšanu šajā Magnētā nebūs, tad varbūt tur ir jābrauc un jāizmanto iespēja papētīt apvidu, ja jau arī citiem būs tāda iespēja. No godīguma un vienlīdzības principa es gan tādu lietu neatbalstītu.

1 komentārs :

  1. Ziemeļu divdienas 19.04 notiek Garezeru kartē, kas ir pie pāsas jūras, bet magnēts 23.02 notiek otrā pusē dzelzceļam kartē Ummis.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...