pirmdiena, 2008. gada 11. februāris

Krievijas o-tīmeklis

. . .

Vienmēr esmu zinājis, ka lapās krievu valodā var atrast milzum daudz dažādas informācijas. Daudz ziņu ir ne tikai par visparastākajām lietām, bet arī par o-sportu. Tā gluži netīšām uzgāju arī Krievijā veidotu programmu darbam ar Sportident sistēmu, un šodien, papētot šo lapu, atradu krietni daudz citas Krievijas orientēšanās lapas. Interesanti palasīt, bet vislabāk no lasītā man iepatikās, ko teica Krievijas izlases sportists Andrejs Khramovs kādā intervijā ukraiņu o-portālam, atbildot uz jautājumu, kāpēc Krievijas sportisti neveido internetā savas mājas lapas pretstatā daudziem Eiropas sportistiem:
"- В России и в Украине только пришло время компьютеризации и это стоит денег. Я сам пользуюсь Интернетом через мобильник. А может, это просто от лени."
Šis jaunums par to, ka Krievijā ir grūti ar datorizāciju ir nedaudz pretstatā ar lasīto par pagājušā gada Krievijas hakeru uzbrukumu Igaunijai. Bet šis teikums ir tikpat interesants kā tas, ka Krievijā sprinta sacensības nenotiek kā pie mums - pilsētās un to parkos, bet gan pa mežu, un tas arī esot galvenais iemesls, kāpēc krievi nav tik labi sprintā pasaules čempionātos un citās lielajās sacensībās (par šo gan es dzirdēju jau kaut kad agrāk).

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...