trešdiena, 2008. gada 26. marts

Suunnistussimulaattori

. . .

Ik pa laikam man patīk uzspēlēt orientēšanās simulācijas spēli Catching Features(CF). Cik nu tas dod orientēšanās ziņā, nezinu, bet nu šis tas derīgs, manuprāt, tomēr tur ir, lai gan, protams, ar reālu skriešanu pa mežu nevar ne salīdzināt.
Šodien gluži netīšām vienā krievu lapā uzgāju informāciju par somu veidotu o-spēli Suunnistussimulaattori. Kaut kad pasen atpakaļ biju to apskatījis, bet toreiz nez kāpēc par to ātri aizmirsu. Lielais bonuss šai spēlītei ir tas, ka tā ir pieejama bezmaksas. Taču tāpat ir viens liels mīnuss - viss ir somu valodā, viņi gan sola, ka kad spēle būs pilnībā pabeigta, tad kaut kad arī iespējams būs angliskā versija. Krievu lapā, kur uzgāju info, ir šis tas iztulkots, lai spēles sākšanai viss taptu skaidrāks.
Man patika skaņu efekti, jo pa mežu skrienošais orientierists elso kā negudrs. Bet pati orientēšanās ir nedaudz atšķirīga no CF, jo, pirmkārt, te ir daudz vairāk pašam jādarbojas ar karti, un, otrkārt, apvidus izskatās reālistiskāks.

Un vēl pavisam īpaša lieta ir tā, ka spēles ielādes bildē vienā no fotogrāfijām ir redzams mūsu pašu Ģirts Liniņš kādas stafetes startā:

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...