piektdiena, 2008. gada 2. maijs

Gandarījums

. . .

1.maijs nu ir pagājis un gandarījuma sajūta par paveikto. Aizvadīts Daugavas kauss, kas šogad notika jau 10. reizi. Šī reize bija īpaša ar to, ka man tika uzticēta distanču plānošana, kas tā vien šķiet bija padevusies gana labi, īpašas sūdzības nedzirdēju, un dažiem pat bija paticis. Šogad arī izdevās tikt galā bez visādiem starpgadījumiem, kas iepriekšējos gados, pie datora sēžot, bija gadījušies.
Īpaša diena arī tāpēc, ka atšķirībā no iepriekšējo gadu Daugavas kausiem, kad parasti sacensību diena tika pavadīta pie datora un nācās iztikt bez treniņa, šodien paspēju pat uzskriet divas reizes - pirmo reizi agri no rīta un otru pavēlāk vakarpusē.

Ak jā, nedrīkstu aizmirst pierakstīt, ka otrdienas Reljefā, punktus liekot, redzēju trīs stirnas, savukārt vakar treniņā pār ceļu pārskrēja kas līdzīgs zebiekstei, vai varbūt tā arī bija lapsa, tomēr tāds zvērs iepriekš redzēts, vismaz pēdējā laikā, noteikti nebija.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...