otrdiena, 2008. gada 29. aprīlis

Gatavojoties BČ

. . .

Nu jau ir atlikušas mazāk par divām nedēļām līdz startam Baltijas čempionātā un šodien, nedaudz pārlapojot iepriekšējā gada rezultātus un šī gada nolikumu, atklāju priekš sevis kādu negaidītu lietu. Tā kā pagājušogad BČ neskrēju, bet pagājušogad pirmo reizi BČ startēja arī 14 grupas, tad ir izmaiņas BČ stafešu veidošanās.
Agrākos laikos izlasē bija četri 16 grupas pārstāvji, pieci no 18 grupas, 5 no 20 grupas un 10 no 21 grupas, kas kopā tad veidoja trīs komandas 18 grupas stafetē un 5 komandas, kas startēja 21 grupā. Taču kopš pagājušā gada ir pavisam citādāk un stafetē startē kopā attiecīgi 14 un 16, kā arī 18 un 20 grupas, kur katrā no grupām tad sanāk pa 3 stafetes komandām, savukārt 21 grupā sanāk tikai 3 komandas. Attiecīgi, ja vien līdzi nav rezervisti, kas ir ar mieru startēt stafetē, tad viens no 21 grupas skrējējiem paliek bez komandas.
Tā nu ir sanācis, ka, lai arī īsti atlasīties man nebija nepieciešams, tomēr pēc rezultātiem es būtu kā desmitais sportists, un tad attiecīgi es arī paliktu bez komandas. Par komandu sastāviem jau beigu beigās lems treneri, bet ņemot vērā to, ka stafete ir pirmajā dienā, bet galvenā distance, kas ir arī atlase ir otrajā dienā, tad simboliska atpūta stafetes dienā pat varētu nākt par labu. Bet nu jāgaida pašas sacensības, un tad jau manīs, kas būs ar komandām, sastāviem un atpūtām.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...