trešdiena, 2008. gada 30. jūlijs

Tartu sprints

. . .

Šodien bija pirmā Pasaules studentu čempionāta sacensību diena. Tartu notika sprints un startu organizatori bija uztaisījuši blakus brīvdabas estrādei, kuru nācās šķērsot un pa to augšā un lejā skriet vairākas reizes. Atsildoties no distances, skrienot atpakaļ uz viesnīcu cauri vecpilsētai, šķita gan, ka orientēšanās pa Tartu vecpilsētu būtu krienti interesantāāka, bet ari šāda distance, kā bija šodien, kas lielākoties gāja pa parkveidīgu apvidu, nebija no tām sliktākajām.
Finišēju 25.vietā no 74 dalībniekiem. Šodien arī atšķirībā no garās un vidējās distances, kas būs attiecīgi rīt un parīt, katru valsti varēja pārstāvēt nevis 3, bet tikai 4 sportisti. Tāpēc konkurentu bija nedaudz mazāk, bet vieglāka skriešana no tā noteikti nebija. Skrienot gan pats jutu, ka ātrums ne tuvu nav tāds kādā būtu spējīgs skriet, bet nu laikam pasaules kauss arī ir kādu iespaidu atstājis.
Kļūda distancē bija viena visai nopietna, kad, šķiet, uz astoto punktu paskrēju garām īstajam krūmu pudurim. Kā izradījas pētot splitus, tad tur esmu zaudējis pusminūti, lai gan pašam uz vietas nelikās, ka kļūda ir tik liela. Ja būt noskrējis tīri, bez kļūdām, tad apmēram būtu tāds pats vai ļoti līdzīgs rezultāts kā Atim, kurš šodien noskrēja ļoti labi, lai gan arī viņam esot bijušas dažas kļūdiņas.
Rīt tad nu ir brīvā diena, vismaz man, jo garo distanci neskrienu. Tāpēc būs jābrauc atbalstīt tos, kas skries, un varēšu pamazām gatavoties piektdienas vidējai distancei.

1 komentārs :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...