trešdiena, 2009. gada 4. marts

Alternatīvais mēnesis

. . .

Līdz ar mēneša beigām esmu apkopojis februārī paveikto, un galu galā februāris līdz ar visām traumām un citām nebūšanām ir sanācis gana alternatīvs. Vismaz tādā ziņā, ka skriešanas vietā lielāko daļu no treniņiem aizpildīja slēpošana.
Februārī esmu slēpojis 16 reizes, kas ir vairāk kā pēdējos 5-6 gados kopā ņemot. Bet nu tā bija vienīgā iespēja, kā saglabāt sportiskās aktivitātes brīdī, kad skriešana bija neiespējama.
Labā lieta vien ir tā, ka, neskatoties uz pārkāpšanu uz slēpēm, kopējais mēnesī sportisko stundu skaits ir savācies gana pieklājīgs, pārsniedzot 50 stundu robežu. Bet nu jācer, ka martā skriešana būs ievērojami biežāka kā slēpošana, lai gan jau vakar atkal nācās kāpt uz slēpēm. jo, šķiet, nedaudz aukstajā vējā ir sapūsta kāja, kas vismaz aizvakar skriešanas prieku nedaudz mazināja.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...