trešdiena, 2009. gada 5. augusts

Āgenskalna ielās

. . .

Kā sagatavošanās procesa pasaules čempionātam Ungārijā šodien izmantoju laipno aicinājumu piedalīties RSP rīkotā Parku tūres posmā Āgenskalnā un Uzvaras parkā. Pretstatā ierastajam 15 minūšu skrējienam, šodien bija 4,3km distance, kas ar visu līkumošanu izvērtās par gana ātru skrējienu gandrīz pusstundas garumā.
Finišēju ar rezultātu 26:37, un ja neskaita Mārtiņu Sirmo, kas vinnēja man 42 sekundes, tad pārējie dalībnieki (kas bija pārsteidzoši daudz - ap 20-25) bija nedaudz lēnāki. Bet ne jau rezultāts šoreiz bija tas galvenais. Bija iespēja ātrumā sajust karti un iekļauties īstā distancē un nedaudz dabūt mača sajūtu, ko treniņos ir visgrūtāk sajust. Un par spīti pāris jaunām sētām, kas kartē nebija un pabojāja izvēlētos variantus, un nepierasto lenšu meklēšanai kontrolpunktu vietās, man pasākums patika. Jutu, ka rezervīte skrienot vēl ir un tas jau laikam pirms lielā mača ir galvenais.
Paldies Vitai un Kristapam par aicinājumu uz šo pasākumu, un kas zina, varbūt iznāks uzskriet šogad vēl kādu reizi līdzīgā mačiņā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...