svētdiena, 2009. gada 30. augusts

Pamazām iesoļojam rudenī

. . .

Vakar Gulbenes kausā mežs bija pilns ar sēnēm. Tik daudz, ka tās varēja manīt pat skrienot. Tas nozīmē, ka rudens ir pavisam tuvu, un, lai arī ārā vēl ir pietiekami silts, tomēr no rudens neizbēgsi. Un arī sportiskajā griezumā ir iesācies rudens cēliens.
Pēc Pasaules čempionāta Ungārijā ir jūtams tās vispārējs sagurums, tomēr pa nedēļu centos tomēr uzskriet, lai kājas turpinātu kustēties. Vakar Gulbenē biju patīkami pārsteigts, ka pa mežu varēju paskriet gana ātri, un kā laba piedeva tam bija arī iegūta 1.vieta.
Šodien Klubu stafetēs gan vairs īsti labi neripoja. Vienīgi Latvijas paugurus pēc Ungārijas kalniem gan joprojām īsti nejūtu. Tos īpaši nejutu vakar Gulbenes diezgan kalnainajā distancē un pat Baldones Riekstu kalna pusnogāze šodien padevās bez kādas īpašas piepūles. Tas viennozīmīgi priecē. Un arī šodien bija prieciņš rezultātu formā, jo esam pakāpušies pāris pakāpienus tuvāk tam, lai Klubu stafetēs atkal izcīnītu 1.vietu. Šogad 4. vieta pēc pagājušā gada 7. vietas bija gana labs sasniegums. Paldies arī Ogres līdzjutējiem.
Tālākais rudens plāns sacensību formā vēl nav 100% skaidrs, tomēr, ja nekas kardināli nemainīsies, tad no 14.-20.septembrim startēšu Igaunijā Pasaules militārajā čempionātā, pēc tam 27.septembrī ir plānots startēt Valmieras maratonā pusmaratona distancē un pēc tam oktobra sākumā Latvijas čempionāts orientēšanās maratonā. Iespējams, ka ar to arī sacensību sezonai šogad tiks pielikts punkts, bet laiks rādīs.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...