svētdiena, 2009. gada 6. septembris

Nav vairs tas gaišums

. . .

Pulksten pusdeviņos vakarā mežā jau ir tik tumšs, ka bez lampas īsti droši, lai neiekāptu kādā bedrē, nav. Tas nozīmē, ka vakarā vairs īpaši iešanu-uz-treniņu vilkt garumā nevarēs. Lai arī šodien atskrēju mājās uzreiz pēc 9iem, tomēr skriet nav tik forši, ja visu laiku jāuzmanās par to, lai lieku kāju uz stingra pamata un neiekāpju kādā bedrē, kuras vairs tumsā īsti redzēt nevar.

1 komentārs :

  1. Ir tāda lampiņa, kuru ar elastīgu saiti piestiprina uz galvas. LED diodes dod fantastiski labu gaismu ļoti ilgi. Maksā ne pārāk dārgi, diezgan labas jau ap 5 zem 10 ls.

    Man tādas ir vairākas un lietojot dažādās situācijās, izrādījušās ļoti noderīgas - atbrīvo abas rokas un nav jādomā par gaismas kūli, kur skaties, tur ir.

    Vienīgā problēma varētu būt redzamības distance - parasti esmu izmantojis tikai visādos bunkuros, tūrisma pasākumos mežā, skrienot varētu būt par maz.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...