ceturtdiena, 2011. gada 13. oktobris

Īss pirmsmaratona info

. . .

Līdz maratonam atlikušas trīs dienas. Veselība kopš pagājušās nedēļas ārsta apmeklējuma ir uzlabojusies, šodien pēdējo reizi biju uz fizioprocedūrām, bet, protams, pavisam ideālas sajūtas vēl nav, jo veselība, pat ja tā patiesi atgriežas, to dara ļoti lēnām.

Laikapstākļi maratona dienā solās būt salīdzinoši labi. Rīts gan solās būt pavēss ap +5 grādiem, bet, cerams, ka skrējiena laikā gaiss par pāris grādiem iesils. Arī vējš, kas skrējienā gar Amstel upi maratona vidusdaļā varētu būt liels traucēklis, solās būt ne pārāk stiprs.

Organizatori pirms divām dienām beidzot nopublicējuši elites sportistu sarakstus, kur skaidri redzams, ka vairāk kā 12 000 maratona dalībnieku vidū būs vairāk kā 30 dalībnieki ar personiskajiem rekordiem krietni labākiem par manu 2:26:19 Florences rezultātu no pērnā gada. Vēl arī pieteikti apmēram desmit spēcīgi sportisti ar ļoti labiem pusmaratona rezultātiem, kam šī būs debija maratonā. Arvienvārdsakot, ja rezultātu sarakstā mani varēs atrast TOP30, tad droši vien būšu noskrējis pārāk labi, un, iespējams, ar manu numuru ir skrējis kāds cits.

Tiem, kam svētdienas rītā rodas vēlme pavērot notiekošo Amsterdamā, būs lieliska iespēja Amsterdamas maratonu vērot tiešraidē Eurosport kanālā. Pēc Latvijas laika gan starts, gan TV pārraides sākums būs 10:30 un TV pārraide būs līdz pat 13:00 - kā reiz, lai parādītu ātrāko sieviešu finišu. Ja televizorā Eurosport kanāls nav pieejams, tad saites uz Eurosport video internetā noteikti varēs svētdien redzēt šajā saitē. Rīkotāji gan sola, ka video varēs vērot arī paša maratona lapā.

Nu jā, un visa informācija par maratonu, lai arī pagaidām ne pārāk plaša, ir pieejama Amsterdamas maratona mājas lapā, kur droši vien sacensību laikā varētu būt kādi online rezultāti. Mans dalībnieka numurs, ja nu noder, ir 1274. Lapa, kurā būs oficiālie rezultāti atrodami šajā saitē, nav gan īsti skaidrs, vai tie tiks atjaunoti jau sacensību laikā, vai tikai pēc visu dalībnieku finiša.

9 komentāri :

  1. Vai vari atklāt, ar kādu rezultātu tu pats būtu apmierināts? Nu droši vien jau esi analizējis ātrumus treniņos un pusmaratona rekordu? :)

    AtbildētDzēst
  2. Skatīšos Eurosporta pārraidi un jūtīšu Tev līdzi! Vēlu izturību un veiksmi!

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu ar personīgo rekordu! Tevi ļoti bieži varēja redzēt. Malacis. Labi turējies.

    AtbildētDzēst
  4. Skatījos līdzi tiešraidē pa TV..
    Apsveicu ar PB!!! Lieliski skrēji! Malacis! :)

    AtbildētDzēst
  5. nu vecīt, ja tevi vēl pēc šī skrējiena nepamanīs?!
    Superrr!!!

    AtbildētDzēst
  6. Jā, tavas fantastiskās darba spējas ir vainagojušās ar jaunu rezultātu. Tā turēt!

    AtbildētDzēst
  7. Jā, tiešām sumināts. Bet arī Kaimiņš ir tīri smuki noskrējis!! Tā kā abi malači

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...