otrdiena, 2008. gada 1. janvāris

2007 -> 2008

. . .

2008. ir sācies, un gan 2007. pēdējās, gan nu jaunā gada pirmā diena ir bijušas ar interesantiem skrējieniem pilnas.
30.decembrī pieņēmu uzaicinājumu garajam treniņam Imantā, un kopā ar Ivaru un Andi pievārējām maršrutu Imanta-Priedaine-Vārnukrogs-Lāčupes kapi-Imanta. 2 stundu ilgais skrējiens bija visnotaļ jauks, ko vēl patīkamāku padarīja ideālais laiks - spīdēja saulīte, silts laiks, mierīgi varēja skriet bez cimdiem.
Vakardienas skrējiens, vismaz laikapstākļi noteikti, bija pavisam pretēji. Pa nakti bija sasnidzis sniegs, laikam par godu Jaungadam. Putināja tā, ka skrienot acis bija jāsažmiedz, lai uz priekšu varētu redzēt, jo sniegs stipri sitās sejā. Bet kopā ar Kristapu, lai arī diezgan mierīgs, tomēr skrējiens izdevās gana labs.
Savukārt 2008.gadu pavisam negaidīti iesāku ar iepriekš neplānotu skrējienu Ziemas Magnētā. Pieņēmu Ģirta uzaicinājumu un šodien Langstiņu-Upesciema mežā pievārēju savu pirmo šī gada distanci 8,48km garumā. Tā kā sniegs laikam pa ilgiem laikiem bija arī Rīgas apkārtnē, tad orientēšanās gan vairāk bija īstās iemītās taciņas atrašana, tomēr tik un tā bija patīkami. Vēl vairāk mani pārsteidza tas, ka uz šodienas 1.janvāra Magnētu bija ieradies paprāvs skrietgribētāju pulciņš un, rezultātos skatoties, saskaitīju nedaudz vairāk par 200 finišētājiem.
Tad nu jācer, ka gads turpināsies tik pat labi, un tagad tik ar lieliem soļiem 2008ajā iekšā.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...