svētdiena, 2008. gada 6. janvāris

Apkārt ezeram

. . .

Šodien biju Saldu, nu ne gluži Saldū, nedaudz uz leju no Brocēniem Cieceres ezera krastā viesu mājā "Zvejnieki" bija starta un finiša vieta ikgadējam OK Saldus garajam skrējienam-treniņam ap Cieceres ezeru. Labprāt pieņēmu uzaicinājumu un par spīti ne pārāk spožajiem laikapstākļiem devos uz turieni (paldies Andim par aizvešanu).
Laiks bija siltāks kā iepriekšējās dienas (ap -6 grādiem), taču vējš gan bija pieņēmies spēkā un ja vēl sākumā tas īpašas grūtības nesagādāja, tad tuvojoties ezera lejas galam, skrienot pa lauku ceļiem caur pļavām, vietām bija tāda sajūta it kā skrietu uz vietas, jo vējš pūta tik spēcīgi, ka brīžiem gandrīz vai līgojos.
Mūsu grupiņa, kas praktiski visu ceļu turējās kopā, bija es, Žeņa un Atis. Atis rādīja ceļu un tā nu beigu beigās gandrīz 29 kilometrus pievārēju 2:05. Lai lielais vējš nenosaldētu, nācās skriet gana žiperīgi.
Pa ceļam redzējām arī 6 stirnas, 4 vienā pusē ezeram, skrienot vēl pa veco dzelzceļa "gultni", un 2 jau otrpus ezeram. Pasmējāmies vēl, ka tās 2 būs pārpeldējušas pāri, jo ezers aizsalis nebija.
Treniņa beigās bija arī pirtiņa, bet nu sagurums ir gana liels. Jāsaka tik paldies Saldus sportistiem par uzņemšanu.
Un te arī treniņa aplis:

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...