ceturtdiena, 2008. gada 5. jūnijs

Jukola is coming

. . .

Līdz Jukolas startam atlikušas 9 dienas un nedaudz vairāk par 10 stundām.
Vakar notika pēdējā atlase uz Jukolas komandu - skrējām krosu divreiz pa 4,1 km aplim, kas sakrīt ar Zilo Kalnu slēpošanas trases apli. Skrējēji bijām seši, vēl arī 2 līdzjutēji un tas kopumā veicināja to, ka tika sasniegti ļoti labi rezultāti. Pirmo apli skrienot sākumā pavisam mierīgi, noskrēju 16:32, par ko biju ļoti pārsteigts, jo līdz šim manis paša uzstādītais apļa rekords bija 15:21, kur ne tuvu nebija tik mierīga skriešana kā te. Otro apli noskrēju vēl nedaudz ātrāk 16:13, mani gan otrajā aplī apdzina Kristaps, kurš uzstādīja jaunu apļa rekordu 15:15, lai gan arī viņš pašas beigas pat nemaz tik ļoti nebija centies. Tā ka nu sanāk, ka zem 15 minūtēm paskriet ir gluži reāli.
Lai arī pats sākumā biju domājis, ka vispār neskriešu, jo otrdien traumētā kāja, lai arī top aizvien veselāka, tomēr joprojām sāp. Taču, pateicoties tam, ka biju kārtīgi to notinis, skriešanai tā daudz netraucēja, ja nu vienīgi bija jābūt uzmanīgākam skrienot no kalna. Nedaudz, protams, arī bija sagurums pēc iepriekšējās dienas Reljefa un NBS krosa, taču kopumā esmu ļoti apmierināts ar uzrādīto laiku, jo zem 33 minūtēm divi apļi ir patiešām labs rezultāts.

Līdz ar krosa beigām tapa skaidra arī Jukolas komanda. Bija jāpieņem vairāki grūti un varbūt ne tik patīkami lēmumi, taču domājams, ka pēc spēku samēriem šie ir pašreiz spēcīgākie vīri - Kristaps, Rencis, Mārcis, Andris K., Andris K., Raivo un Ivars. Par etapu secību vēl līdz galam izlemts nav, taču apmēram jau ir skaidrs, kuram kas būs jāskrien.
Būsim arī viena no retajām komandām, kurai līdzi būs savs rezervists, kurš pie reizes arī būs mums šofera vietā - Vilnis, un ja nu kādai komandai trūkst vēl kāds dalībnieks, domāju, ka viņš ar lielāko prieku būs gatavs uzskriet.
Biļetes arī vakar tika nopirktas, un nu vēl pēdējās sagatavošanās dienas (piemēram, Kāpas rīkotais nakts treniņš šo piektdien), lai Jukolā varētu nostartēt godam un noliktos mērķus izpildīt.

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...