trešdiena, 2008. gada 18. jūnijs

Oslo WC

. . .

WC ir pasaules kauss un nekas cits. Rīt no paša rīta braucu prom uz Oslo Norvēģijā, kur būs šī gada Pasaules kausa 4. un 5.posms. No Latvijas brauc arī Aija Skrastiņa, Mārtiņš Sirmais un Edgars Bertuks.
Tā nu ziemā izdomāju, ka būtu interesanti uzskriet šādā mačā un pakrāt pieredzi, un par cik neviens šķēršļus manam startam nelika, tad nu tagad pāris dienas paspēšu uzskriet norvēģu mežos, kas līdz šim vēl ne reizi nav darīts.
Dalībnieku pašā Pasaules kausā nav pārāk daudz - šķiet 69 vīriešiem, tāpēc domāju, ka pirmais 40nieks, kas tiek pie WC (PK) punktiem, būs kā minimālais mērķis. Taču paralēlais mačs gan būs iespaidīgs, drīzāk gan WC ir paralēlais pasākums O-Festivalen, jo tajā startam reģistrējušies vairāk kā 7000 dalībnieku - tāds mazais O-Ringens.
Piektdien WC ietvaros paredzēta vidējā distance ar startu plkst.14:00, savukārt 6dien pustrijos būs garā distance, kas būs kā iedzīšana pēc vidējās distances rezultātiem.tas nozīmē, ka tur noteikti būs liela maukšana, jo gan jau ka cilvēku kopā būs daudz un gandrīz 16 kilometri ar visnotaļ lielu kāpumu arī nav joka lieta.
Rezultāti un vēl kaut kāda papildus info ir atrodama O-Festivalen mājas lapā, organizatori sola arī Live rezultātus.

1 komentārs :

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...