otrdiena, 2010. gada 19. janvāris

Par daudz sala

. . .

Šoziem esmu atklājis, ka āda mēdz lobīties ne tikai vasarā pēc kārtīgas pārsauļošanās, bet arī ziemā, kad sals kādu ķermeņa daļu ir ķēris pārlieku daudz. Laikam tā arī ir pirmā pazīme, kas nošķir vienkāršu nosalšanu no nosaldēšanas. Jebkurā gadījumā visnenosedzamāko vietu - degunu esmu laikam patiesi nedaudz apsaldējis. Un, ja rokas var ietērpt cimdos, tad kā nosegt degunu, nenosedzot muti, man vēl nav izdevies noskaidrot.

7 komentāri :

  1. ieskaties te:
    http://www.vtarmynavy.com/rothco-foliage-face-mask.htm
    Šī gan krietni stilīgāka:
    http://cgi.ebay.com/Cold-weather-neoprene-full-face-mask-skull-glow-in-dark_W0QQitemZ360120779740QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53d8df03dc

    AtbildētDzēst
  2. Ko nu stāsti, ka nav izdevies noskaidrot? kā tad ar deguna sildītāju ko tev rādīju? tur tik varētu kājiņu vietā striķīti vai gumiju, lai skrieno labāk turās ;)

    AtbildētDzēst
  3. Kalvim: Žēl tikai, ka šiem abiem piedāvājumiem - Ships only to US and Canada. Būs jāpameklē internetā vēl, lai gan, kamēr atnāks droši vien ziema jau būs cauri :)

    AtbildētDzēst
  4. Ir jau arī šeit pat Latvijā pieejami... ieej veikalā Gandrs Alfā piemēram... Pieļauju ka Ceļotājā u.c. tūrisma un aktīvās atpūtas veikalos arī ir pieejamas.

    AtbildētDzēst
  5. Ir iespejams sazinaties ar ebay pardeveju un pajautat vai ir iespeja sutit uz Latviju, diezgan biezi esu saskaries ar to, un lielakaja dalja gadijumu ir iespejams sarunat sutisanu uz Latviju

    AtbildētDzēst
  6. Iespējams, ka līdzētu arī ūdeni nesaturošs sejas krēms, kādu maziem bērniem smērē pirms iešanas ārā aukstos laika apstākļos.

    AtbildētDzēst
  7. Vecs padomju laiku paņēmiens, sejas aizsargāšanai. Ņem vecu kokvilnas, vai līdzīgu garo roku kreklu. Nogriez roku un izgriez acu un mutes caurumu uzmauc galvā un skrien uz veselību. Pārbaudīts 1978. gada ziemā -45 grādi salā.

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...