trešdiena, 2010. gada 3. marts

Skrienošais skatītājs

. . .

Vakar vakarā izlēmu tomēr doties uz treniņu manēžā, jo atkal uzsnigušais sniegs un krietni stiprais vējš nozīmēja, ka ārā skriešana diez ko patīkama nebūs. Manēžā parasti riņķoju viens pats, kamēr pa vidu sporta laukumā notiek treniņi futbolam, handbolam vai frisbijam. Reizēm pa skrejceļu pirms treniņiem iesildās arī minēto sporta veidu censoņi, taču visā visumā skriešanai īpaši neviens netraucē.

Bet vakar treniņš iznāca nedaudz citādāks, jo manēžā tieši tajā laikā, kad tur biju arī es, notika Latvijas čempionāta frisbija spēle. Kad sāku skriet, nekas vēl neliecināja par šo pasākumu, jo sākumā uz laukuma vēl bija futbolisti. Taču jo tuvāk nāca spēle, jo vairāk ļaužu saradās - gan spēlētāji, gan arī skatītāji. Tā nu beigu beigās sanāca, ka kamēr uz laukuma norisinājās spēle, tikmēr es turpināju riņķot pa skrejceļu, skrienot arī garām skatītājiem, kas pat bija izvilkuši mazās tribīnes. Spēli filmēja arī kāds cilvēks ar videokameru, kuram, šķiet, sākumā nedaudz traucēju, katrā aplī uz brīdi ieskrienot kadrā starp kameru un laukumu, kā arī uz spēli bija ieradies fotogrāfs. Būs tuvākajās dienās jāpavēro bildes iekš www.ogresvestis.lv www.sportacentrs.com, iespējams, ka arī es kādā būšu ticis.
Atjaunots: Atjaunoju linku. Patiesi vienā bildē ticis esmu.

2 komentāri :

  1. Renār, šitas Tev..
    Augstas grūtības pakāpes krosa skrējiens "HI-TEC OGRE X-TRAIL " notiks 2010.gada 28. martā pl.12:00, Ogrē.
    Skrējiena distance apmēram 12 km, garumā paredzēta pa Ogres Zilajiem kalniem, reljefs - sarežģīts, trases klājums atkarīgs no laika apstākļiem, iespējams sniegs, ledus, dubļi, peļķes, krituši koki, ceļi, bezceļi, stāvi kāpumi un nogāzes.
    Tādēļ sacensības paredzētas tikai pieaugušajiem! Un tādēļ mūsu atbalstītāji www.hi-tec.com sacensību uzvarētājiem ir paredzējuši nopietnas balvas! Visi tie, kas piekāpsies uzvarētājiem, bet būs tik stipri, lai finišētu piedalīsies atbalstītāju dāvāto balvu izlozē. Pietekšanās sacensībām no 08.03.2010. www.izturiba.lv , IT atbalsts: www.bitforit.lv

    AtbildētDzēst

Ja ir kāda vēlme kaut ko pie šī piebilst, tad lūgtum!

Lai komentārā ierakstītu savu vārdu (par ko es ļoti priecāšos), laukā "Komentēt kā" izvēlies punktu "Nosaukums/URL" un ailē Nosaukums ievadi savu vārdu, vai arī izvēlies "Anonīms", lai komentētu anonīmi (labāk tomēr komentē ar savu vārdu vai iesauku).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...